Information

Vi informerar här på hemsidan Snöåresort om ”Snöå Bruk” som är beläget i genuin kulturmiljö i västra dalarna, cirka 4 km öster om Dala-Järna i Vansbro kommun. Det officiella namnet är ”STF Hotell & Vandrarhem Snöå Bruk” och ägs och drivs av företaget ”Snöå Bruk Event och Fastighets AB”.

Snöå bruk, Järna. Vansbro skylt
Snöå bruk, Järna. Vansbro kommun. Skylt

På Snöå Bruk kan Du njuta av en underbar natur, riktigt god mat, mycket flexibla lokaler och ett enormt utbud av aktiviteter.

Hotell & Vandrarhemmet har ett gemensamt sällskapsutrymme, en trevlig trädgård, grillmöjligheter och gratis WiFi. Det finns även en bastu och ett gemensamt kök.

De flesta rummen har eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Vissa rum har även en sittgrupp anpassad för en 3-4 personer. På Snöå Bruk ingår det också sängkläder och handdukar i alla rum.

Som gäst på boendet kan du ägna dig åt en mängd olika aktiviteter i och runt Dala-Järna, såsom golf, minigolf, fiske, vandring, forsränning, rullskidåkning, simning, längdskidåkning, utförsåkning och cykling.

Vansbro ligger 13 km från Snöå Bruk. Närmaste flygplats är Mora Siljan flygplats, 47 km bort.

Hitta till Snöå Bruk
Hitta till Snöå Bruk

Önskar du/ni er en rofylld semester, en gemytlig familjeträff eller en givande konferens så är Snöå Bruk verkligen den perfekta platsen för det!