Om

Vi är ett hotell med restaurang i en genuin bruksmiljö med ett varierat friluftsliv inpå knutarna. På Snöå Bruk så finns det även flera konferenslokaler i varierande storlekar. Här kan ni konferera oavsett om ni är en liten eller en riktigt stor grupp på många personer.

På Snöå Bruk så erbjuds det även många olika aktiviteter och träningstillfällen. Så varför inte ta och kombinera en konferens med en deletapp i arbetsplatsklassikern eller till exempel en golftävling?

Snöå Bruk erbjuder såväl färdiga konferenspaket som helt skräddarsydda konferenslösningar.  Här anordnas endagars konferenser och lunchkonferenser med övernattning då även frukostbuffé ingår.

På Snöå GK så finns det en riktigt fin 18-håls park- och skogsbana med en drivingrange och en träningsgreen. Enligt en del av gästerna på Snöå bruk så är banan utmanande men lättgången. Det finns även en korthålsbana med 6 hål som du spelar gratis på.

På Snöå Skidstadion så finns det en av Sveriges bästa rullskidbanor som är designad av Gunde Svan. Den är 5 kilometer lång och elbelyst samt bjuder på flera olika slingor. Det finns även en möjlighet att med bil ta sig till den högsta punkten på banan.

Som sagt, bor du på Snöå Bruk så kan du sedan tillbringa tiden med en massa olika aktiviteter.